Apteekin esittely


Tervetuloa palveltavaksi Vieremän Apteekkiin!

Vieremän kunta sijaitsee Pohjois-Savossa. Kunta on perustettu vuonna 1922 ja Vieremän Apteekki vuonna 1928. Kunnan halki kulkee kantatie 88. Iisalmeen on matkaa 25 km ja Kuopioon noin 110 km. Vieremälle pääsee myös vesitse. Vieremän eteläistä osaa ympäröivätkin kauniit järvimaisemat. Apteekkiimme on helppo tulla ja paikoitustilaa löytyy runsaasti apteekin vierestä.

 

Vieremän apteekin henkilökunta

Vieremän Apteekissa sinua palvelee apteekkarin lisäksi neljä farmaseuttia ja yksi tekninen työntekijä. Vakinaisen henkilökunnan lisäksi apteekissa työskentelee kosmetologi ja terveysalan opiskelijoita. Farmaseuttinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa lääkkeiden käyttöön liittyvissä asioissa. Apteekkari ja farmaseutit neuvovat sinua resepti- ja itsehoitolääkkeiden käytössä. Henkilökunnastamme kahden farmaseutin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi annosjakelu. Kosmetologi toimii asiakaspalvelussa. Hän on ihonhoidon asiantuntija, joka neuvoo sinua ihon- ja kauneudenhoidossa. Tekninen työntekijä toimii asiakaspalvelussa kassalla. Lisäksi hänen työtehtäviin kuuluu erilaiset toimistotyöt, KELA- ja tiliasiakaslaskutus. Tekninen työntekijä huolehtii tavaroiden tilaamisesta ja vastaanottamisesta. Myös opiskelijat palvelevat sinua kassalla ja tekevät edellä mainittuja teknisen työntekijän tehtäviä, jotta käyntisi apteekissamme sujuisi mahdollisimman hyvin.

 

Vieremän apteekin toiminta-ajatus, tavoite ja visio sekä arvot

 

Vieremän Apteekin toiminta-ajatus on:

  • edistää asiantuntijuudellamme hyvinvointiasi tukemalla lääkehoidon onnistumista asiakaslähtöisesti.

  • Asiakkaana saat omaan tilanteeseesi sovellettua neuvontaa niin resepti- kuin itsehoitolääkkeiden käytössä. Kehitämme ammattitaitoamme pitkäjänteisesti.

 

Vieremän Apteekin tavoitteina on:

  • tuoda lisäarvoa lääkehoitosi onnistumista tukevilla ratkaisuilla

  • olla paikallisesti sinulle ja yhteistyökumppaneillemme paras lääkealan yhteistyökumppani

 

 Vieremän Apteekin visio on

  • kehittää innovatiivisia lääkehoidon onnistumista tukevia ratkaisuja (asiakkaalle ja myös yhteiskunnalle).

 

Vieremän Apteekin arvot ovat

  • asiantuntemus, asiakaslähtöisyys sekä keskinäisen yhteistyön kunnioitus ja arvostus.

 

Ponsse Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrenin ajatus ”Yhessä hyvä tulloo ja porukalla vielä paremmaksi” on nykyisin Vieremän Kyläraitin slogan, johon meidän Vieremän apteekkilaisten on helppo koko sydämestämme yhtyä.