Sydänpäivä ja kolesterolin mittaus


Maailman sydänpäivää vietetään kaikkialla maailmassa vuosittain syyskuun 29. päivänä. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta sepelvaltimotaudista ja sen riskitekijöistä. Maailman sydänjärjestön WHF:n pääviesti on: Elintavoilla on merkitystä. Tämän vuoden teema on My heart, your heart. Maailman sydänjärjestö WHF kannustaa kaikkia tekemään lupauksen sydämelle, kuten esimerkiksi tupakoinnin lopettaminen, terveellisempi ruokavalio tai liikunnan lisääminen.

 

Iisalmen ja Vieremän Seudun Sydänyhdistys mittaa kolesterolia Vieremän Apteekissa keskiviikkona 26.9.2018 klo 10 – 15. Mittaus maksaa 10 euroa, josta puolet maksaa Vieremän Apteekki. Kolesterolin mittauksesta saatava tuotto menee lyhentämättömänä Iisalmen ja Vieremän Seudun Sydänyhdistyksen toiminnan tukemiseen. Mittaus kestää noin 10 minuuttia – varaa aikasi etukäteen!  

 

Koko viikon ajan 24. – 29.9.2018 on tarjouksia sydämesi terveyttä edistävistä tuotteista. Ja verenpainemittarit – 15 %.

 

Muistathan, että meillä Vieremän Apteekissa voit mittauttaa verenpaineesi milloin tahansa apteekin aukioloaikoina. Verenpaineen mittaus on maksuton. Verenpaineen mittaaminen on oleellista sydänterveyden kannalta.